16 листопада 2014

17:49
Долар виріс відносно єни до семирічного максимуму. Повідомляє сайт «Community».
17:40
Про це заявив Арсеній Яценюк в інтерв'ю журналістам шести ведучих телеканалів країни. Повідомляє сайт Бізнес Новини.
16:47
У районі Станиці Луганської, приблизно з 13: 40, йдуть запеклі артобстріли. Як повідомив informator.lg.ua місцевий житель, з Луганська чутні залпи з мінометних установок і систем залпового вогню ГРАД. Інформує «Главное».
16:41
Бойовики руху "Ісламська держава" оприлюднили відеозапис, на якому, як вони заявляють, зняте вбивство американського заручника Абдул-Рахмана Кассіга. Повідомляє ВВС.
16:33
Представники служб безпеки Нідерландів повідомили, що на місці падіння малайзійського літака на сході України почалася робота зі збору уламків лайнера. Повідомляє сайт BBC.
16:27
Президент Росії Володимир Путін достроково покинув саміт "Великої двадцятки" в австралійському Брісбені. Перед відльотом він заявив, що саміт проходив у "доброзичливій та діловій" атмосфері. Повідомляє сайт BBC Україна.
16:23
Прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт вимагає від Росії повноцінно співпрацювати з кримінальним слідством у розслідуванні катастрофи зі збитим проросійськими бойовиками на Донбасі малайзійським літаком Boeing 777, рейс MH 17.
15:58
Самопроголошений "голова" терористичної організації "Луганська народна республіка" Ігор Теслярський назвав геноцидом указ президента України Петра Порошенка про припинення обслуговування банківських рахунків підприємств і населення в зоні проведення спецоперації на Донбасі. Повідомляє сайт «Главное» з посиланням на Цензор.net та Газета.ru.
15:04
Хакери з організації "Українські Кібер війська" заблокували ряд рахунків в системі PayPal, через які здійснювалося фінансування бойовиків на Донбасі. Повідомляє сайт «Главное» з посиланням на Укрінформ, що взяв інформацію з сайту joinfo.ua
14:47
У Кривій ріг з Німеччини у рамках гуманітарної допомоги прибула перша вантажівка з шістьма розбірними житловими модулями. Повідомляє сайт «Восточный дозор».