26 листопада 2014

21:33
У період із 15 по 21 листопада зафіксовано три випадки порушень свободи слова в категорії «Фізична агресія», два випадки в категорії «Цензура. Доступ до інформації» та один випадок інтернет-тиску. Повідомляє ІМІ.
20:55
Донецький Шахтар не зможе вийти до плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця групи "Н". У поєдинку проти Атлетика команда Мірчі Луческу продемонструвала не найкращу результативність, а тому за тур до завершення групового етапу капітулювала перед Порту, який свій матч проти БАТЕ провів більш упевнено. Інформує «Українська правда».
20:43
Уночі з 25 на 26 листопада вівся безперервний вогонь по Київському і Куйбишевському районам Донецька. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
20:34
Бійці, які захищають донецький аеропорт, подарували Марганецьким школярам прапор України зі своїми автографами. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
20:21
Головнокомандувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав під час свого візиту до України заявив, що "мілітаризація Криму", яку проводить Росія, може вплинути на весь Чорноморський регіон. Повідомляє ВВС Україна.
20:17
Командувач Збройними силами НАТО в Європі Філіп Бридлав заявляє, що Північноатлантичний альянс підтримує територіальну цілісність України і готовий забезпечити потреби українських Збройних сил. Повідомляє сайт «Главное».
20:08
Львівська та Харківська обласні ради домовилися співпрацювати, щоб пришвидшити процес децентралізації влади в Україні. Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної ради Петра Колодія, заступника голови обласної ради Валерія П’ятака, членів президії облради з делегацією Харківської області сьогодні, передає «Вголос».
20:04
Сьогодні після мітингу на території ринку та перемовин із адміністрацією, ініціативна група передала своє звернення главі ХОДА. Повідомляє сайт «Слобідський край».
20:01
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загрози вбивством власному кореспондентові газети "Урядовий кур'єр" Світлані Галаур. За словами жінки, це пов'язано з веденням журналістського розслідування. Повідомляє сайт "Об'єктив-новини".
19:49
У Харкові через неправдиве повідомлення про мінування "Харківводоканалу" з будівлі евакуювали 800 людей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області. Повідомляє сайт РБК-Україна.